W.I.N – Wellbeing In Numbers: yhteistyössä Firstbeat Lifen kanssa

Oletko välillä epävarma jaksamisestasi, nukkumisestasi, työkuormastasi tai palautumisestasi? Toivoisitko, että näkisit tarkkaa dataa hyvinvoinnistasi ja siitä, mitä osa-alueita sinun kannattaa kehittää? Toivoisitko, että saisit tueksesi asiantuntijan? W.I.N on luotu juuri sinulle.

Työelämän vaatimukset kasvavat kiihtyvällä tahdilla. Tämä haastaa ihmisten hyvinvointia henkisellä ja fyysisellä tasolla. Mikäli haluamme säilyttää työ- ja toimintakykymme, meidän täytyy alkaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiimme. Meidän täytyy oppia treenaamaan mieltämme samalla tavalla kuin treenaamme kehoamme, jotta pystymme vastaamaan työelämän ja muun arjen eteemme heittämiin haasteisiin.

Tähän tarpeeseen on kehitetty W.I.N–valmennus. Sen tavoitteena on opettaa ihmisiä treenaamaan omaa psyykkistä suorituskykyään ja sisällyttämään harjoittelu osaksi arkea. Valmennuksen avulla ihminen oppii tunnistamaan, säätämään ja hyödyntämään tunteitaan ja ajatuksiaan.

Valmennusohjelma pitää sisällään tehokkaat ja toimivat keinot stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen. Edistymistä ja palautumisen kehittymistä seurataan säännöllisillä Firstbeat-mittauksilla, jotka mahdollistavat pidemmän aikavälin seurannan lisäksi myös reaaliaikaisen seurannan esimerkiksi yksittäisen harjoituksen vaikutuksista. Näin osallistuja oppii tunnistamaan kehosta ja mielestä nousevat signaalit ja niiden merkitykset, myös mittausjakson ulkopuolella.

Mikäli haluat työnantajana tarjota valmennusta henkilöstöllesi, saat säännöllisiä ja anonymisoituja raportteja henkilöstön palautumisesta ja kehityskohteista. Kysy lisää!

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa.