Tulevaisuuspolku-palvelua hyödynnetään tilanteessa, jossa irtisanotun henkilön työkyky on alentunut ja työnantaja haluaa varmistua, että työntekijä saa parhaan mahdollisen tuen uudelleentyöllistymiseensä. Samalla työnantaja saa paremman hallinnan eläkeriskistä ja viimeisen työnantajan vastuusta.

Mikäli on tiedossa, että irtisanottujen joukossa tulee olemaan osatyökykyisiä, asia on syytä käydä läpi muutosturvakumppanin kanssa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin ollen yksilöitä pystytään tukemaan alusta alkaen heidän tarpeiden vaatimalla tavalla ja lopputulos on parempi. Muutostilanteen kannalta on myös tärkeää viestittää henkilöstölle, että jokaista irtisanottua tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla, heidän yksilöllinen tilanteensa huomioiden. Huomioimalla jokainen irtisanottu työntekijä yksilöllisesti sopeuttamistoimien vastuullinen hoitaminen korostuu ja työnantaja mielikuva pysyy parempana.

Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien tapaturma- ja työeläkevakuutusyhtiöiden kanssa ja olemme tuottaneet uravalmennusta osana ammatillista kuntoutusta jo pitkään. Osatyökykyisten työllistymisen mahdollistavat prosessimme ovat hioutuneet toimiviksi ja tehokkaiksi. Mikäli olet kiinnostunut osatyökykyisille suunnatuista palveluista, voit lukea lisää ”Täältä”, tai olla suoraan yhteydessä meihin.

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa.