Arvomme ovat tärkeä osa työskentelykulttuuriamme ja tapaamme toimia. Uskomme siihen, että kun arvot ohjaavat työskentelyämme, työ on asiakaslähtöistä ja voimme seisoa työmme takana. Meille tärkeät arvot ovat:

Merkityksellistä työtä kaikille

Olemme aitiopaikalla tekemässä työelämästä parempaa. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä, itsellemme ja asiakkaillemme. Toimimme hyvinvointiyhteiskunnan tukena ja ohjaamme työmarkkinoita tuottavuuden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Avointa kumppanuutta

Avoimuus on rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä. Se on vastuunkantoa ja rohkeutta toimia oikein, myös silloin, kun tilanne on vaikea. Jaamme yhteiset tavoitteet kohti parasta päämäärää. Tämän vuoksi olemme luotettava kumppani sekä asiakkaillemme että toisillemme.

Jatkuvaa kehittymistä

Toimintamme on jatkuvaa oppimista ja työn kehittämistä. Autamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään työelämän muutoksissa. Olemme askeleen edellä ennakoimassa koko työelämän kehittymistä ja kasvua.

Laadukasta osaamista

Alan paras osaaminen näkyy läpinäkyvänä toimintana, osaamisen kehittämisenä ja vaikuttavina tekoina. Se tarkoittaa luottamuksellista ja tietoturvallista, yksilöllisesti toteutettua työtä meille sekä asiakkaillemme. Siksi pidämme hyvää huolta henkilöstömme osaamisesta sekä työnteon ja välineiden laadusta.

Katjan tarina on yrityksen tarina.

Katja Noponen Oy syntyi halusta ottaa työelämä omiin käsiin.

“Minut on jo kotona kasvatettu arvostamaan työntekoa. Olin 16-vuotias, kun sanoin ystävilleni, että minusta tulee vielä jonakin päivänä yrittäjä. Sairaanhoitajaksi valmistumisen jälkeen totesin, ettei alalta löytynyt kutsumusammattiani. Ajattelin, että yrittäjänä pystyn saamaan omalle työlleni kaikkein parhaan vastineen. Samalla voin auttaa asiakkaita löytämään heidän omat vahvuutensa.

Minulle maailma on täynnä mahdollisuuksia. Olen ollut aina valmis käärimään hihat ja tarttumaan hommiin. Uskon, että epävarmuudet voi kääntää vahvuuksiksi, oli kyseessä sitten liikeidea tai osaaminen. Vanhaan lukkiutuminen ei tuo kasvua yksilöille eikä yrityksille. Elämäntyöni on olla esimerkillisenä naisena ja äitinä edistämässä ihmistyöhön pohjautuvaa, positiivista kasvuyrittäjyyttä. Haluan inspiroida kaikkia tarttumaan muutokseen kohti parempaa työelämää. Niin kauan kuin ihmisten auttaminen on bisneksen keskiössä, sekä ihmiset että liiketoiminta voivat hyvin.

Positiivinen kunnianhimo on minulle jatkuvan kehittämisen voimavara. Se saa minut rakentamaan parempia kumppanuuksia, palveluja ja työyhteisöjä. Uskon, että kun tekee työnsä hyvin, siitä tulee myös liiketoiminnallisesti kannattavaa.

En ole enää yksin unelmieni kanssa. Ympärilläni on huikea joukko työelämää valmentavia ammattilaisia, ympäri Suomen. Meitä ja liiketoimintaamme yhdistävät positiivisuus ja halu tehdä merkityksellisiä asioita ihmisille. Yhdessä teemme muutoksen Katja Noponen Oy:nä ja kehitämme parasta mahdollista työelämää – yksi ihminen ja organisaatio kerrallaan.”