Täsmä työterveys Oy ja Katja Noponen Oy ovat tehneet strategista yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Katja Noponen Oy tuottaa Täsmä työterveydelle ammatillisen kuntoutuksen palvelut, lisäksi yritykset tekevät mm. yhteisiä asiantuntijawebinaareja ja sisällöntuotantoa.

Yhteistyömme käsittää kattavat henkilöstöhallinnon lakipalvelut esimerkiksi muutosturvatilanteissa tai työkykyjohtamisen haasteissa. Kumppanimme on käytettävissä myös esimerkiksi työyhteisösovitteluun liittyvissä juridisissa selvityksissä.

Firstbeat Life täydentää Katja Noponen Oy:n työhyvinvointia edistäviä sekä työkykyhaasteita ehkäiseviä palveluita tuomalla kokonaisvaltaista fysiologista tietoa yksilön tai työyhteisön hyvinvoinnista ja tarpeista. Firstbeat Life sykevälimittaus tuottaa erittäin tarkkaa yksilöllistä tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista.

Boltin ja Katja Noponen Oy:n yhteistyö varmistaa työn ja tekijöiden kohtaamisen esimerkiksi muutosturvatilanteissa ja uudelle uralle lähdettäessä.

Pandatronin viimeisin teknologia täydentää Katja Noponen Oy:n coachingpalveluita tarjoamalla yksilöllistä tekoälycoachingia suurtenkin työyhteisöjen käyttöön ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Kiva Work tarjoaa Katja Noponen Oy:n asiakasorganisaatioille modernin johtamisen työvälineen: älykkään henkilöstöanalytiikka-alustan. Alustan avulla voidaan mitata ja kartoittaa organisaation nykytilaa ja näin kohdentaa toimenpiteet aidosti liiketoimintaa kehittäviksi. Yhteistyömme mahdollistaa organisaation rinnalla kulkemisen läpi koko prosessin.