Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Uravalmentaja

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 60 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten ja suuryritysten käytössä ovat muiden muassa Tulevaisuuspolku- ja outplacement-palvelut.

Vahvistamme valmennustiimiämme ammatillisen kuntoutuksen ja yrityspalveluiden palveluissa. Etsimme uravalmentajaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikatyö on mahdollinen.

Mitä edellytämme sinulta?

Työn tavoitteena on löytää työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja sekä toimia tukena asiakkaille valmennusprosessin aikana. Etsimme joukkoomme valmentajaa, joka kannustavalla ja positiivisella otteella pyrkii ohjaamaan asiakkaita oikeaan suuntaan. Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastaviakin tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä, taitoja yksintyöskentelyyn sekä toimia myös osana tiimiä. Myynnillinen ja markkinoinnillinen osaaminen sekä videoneuvottelutaidot katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä englannin kielen osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja joustavan työajan. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntaetu. Työnantaja tarjoaa kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Uravalmentaja, Katja Noponen Oy, Tampere

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Länsi-Suomen aluepäällikkö Sari Penttilä-Savolaiselle p. 040 583 8764 pe 7.2. klo: 8-9, ke 12.2. klo: 10-11 ja pe 14.2. klo: 9-10. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme työnhakuasiakirjojen ja max. 2 minuutin videotervehdyksen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään su 16.2.2020. Lähetä hakemuksesi otsikolla uravalmentaja/Länsi-Suomi_Tampere. Hakemukset ja videotervehdykset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.

Katja Noponen Oy:n palveluksessa on yli 70 asiakaslähtöistä huippuvalmentajaa ja toimipisteitä on yli 30 eri paikkakunnilla ympäri Suomea

Valmentajiemme erityisosaamista ovat työllistymiseen ja työhön paluuseen tähtäävät valmennusmetodit ja toimenpiteet. Työnantajille räätälöimme sopivimmat ratkaisut ja jokainen asiakas saa meiltä yksilöllistä palvelua. Valmennustemme tavoitteena on mahdollistaa valmennettavalle paras mahdollinen työura ja pysyminen työelämässä. Valmennustemme avulla yritysten eläke- ja työkyvyttömyysriskit pienenevät sekä sairauspoissaolot ja -kulut vähenevät