Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Kohdealue: Hyvinkää / Riihimäki

Uravalmentaja, kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 60 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten ja suuryritysten käytössä ovat muiden muassa Tulevaisuuspolku- ja outplacement-palvelut.

Vahvistamme valmennustiimiämme ammatillisen kuntoutuksen ja yrityspalveluiden palveluissa. Etsimme uravalmentajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä tulet työskentelemään Katja Noponen Oy:n Hyvinkään ja Riihimäen toimistoilla. Pääasiallinen työntekemispaikkasi valikoituu oman tilanteesi mukaan.

Mitä edellytämme sinulta?

Työn tavoitteena on löytää työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja sekä toimia tukena asiakkaille valmennusprosessin aikana. Etsimme joukkoomme valmentajaa, joka kannustavalla ja positiivisella otteella pyrkii ohjaamaan asiakkaita oikeaan suuntaan. Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastaviakin tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia myös osana tiimiä. Myynnillinen ja markkinoinnillinen osaaminen katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen ja englannin kielen taitoa sekä erinomaisia kirjallisia viestintätaitoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja joustavan työajan. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntaetu sekä hierontaetu. Työnantaja tarjoaa kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla aluepäällikkö Sari Penttilä-Savolaiselle p.040 583 8764, arkisin klo 9-15. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme työnhakuasiakirjojen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään 30.9.2021. Mainitse hakemuksen otsikossa Hyvinkää/Riihimäki. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.

Kohdealue: Uusimaa (Espoo)

Uravalmentaja, kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 80 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten sekä suuryritysten käytössä ovat muiden muassa työkykyjohtamisen, muutosturvan ja työhyvinvoinnin palvelut.

Onko ruotsin kielesi natiivitasoista ja pystytkö työskentelemään ruotsin kielellä kokonaisvaltaisesti valmentajana?

Vahvistamme valmennustiimiämme ammatillisen kuntoutuksen ja yrityspalveluiden palveluissa. Etsimme uravalmentajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääasiallinen työntekopaikkakunta on Espoo, mutta työnkuvaan kuuluu myös yksittäisiä työpäiviä pääkaupunkiseudun muissa toimipisteissä.

Mitä edellytämme sinulta?

Työn tavoitteena on löytää työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja sekä toimia tukena asiakkaille valmennusprosessin aikana. Etsimme joukkoomme valmentajaa, joka kannustavalla ja positiivisella otteella pyrkii ohjaamaan asiakkaita oikeaan suuntaan. Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastaviakin tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia myös osana tiimiä. Myynnillinen ja markkinoinnillinen osaaminen katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa alempaa/ylempää korkeakoulututkintoa, sekä suomen että ruotsin kielen erinomaista osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja joustavan työajan. Käytössämme on puhelin, liikunta- ja kulttuuri- sekä hierontaetu. Työnantaja tarjoaa myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä saat torstaina 30.9 klo 9-11 ja tiistaina 5.10 klo 14-16 puhelimitse palvelupäällikkö Daniel Venströmiltä puh. 050 347 3983. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, ja haastatteluja voidaan pitää jo hakuajan aikana. Odotamme työnhakuasiakirjojen palkkatoiveineen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään maanantaina 11.10.2021. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.