Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Kohdealue: Vaasa

Uravalmentaja, 2 paikkaa, vakituinen työsuhde ja vanhempainvapaan sijaisuus

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 80 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten ja suuryritysten käytössä ovat muiden muassa Tulevaisuuspolku- ja outplacement-palvelut.

Haemme Vaasan toimipisteellemme ammatillisen kuntoutuksen palveluihin kahta uutta työntekijää, joista toista vakituiseen työsuhteeseen ja toista vanhempainvapaan sijaisuuteen, joka kestää ainakin 31.12.2021 saakka. Pääasiallinen työntekopaikkakunta on Vaasa, mutta työnkuvaan kuuluu myös yksittäisiä työpäiviä Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Maarianhaminassa.

Mitä edellytämme sinulta?

Työn tavoitteena on löytää työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja sekä toimia tukena asiakkaille valmennusprosessin aikana. Etsimme joukkoomme valmentajaa, joka kannustavalla ja positiivisella otteella pyrkii ohjaamaan asiakkaita oikeaan suuntaan. Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastaviakin tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia myös osana tiimiä. Myynnillinen ja markkinoinnillinen osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme tehtäviin valituilta erinomaisia kirjallisen viestinnän /raportoinnin taitoja. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa alempaa/ylempää korkeakoulututkintoa ja ainakin toiselta rekrytoitavalta kykyä työskennellä suomen ja englannin lisäksi myös ruotsin kielellä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja liukuvan työajan. Käytössämme on kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Työnantaja tarjoaa myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja puhelinedun.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin klo 9-15, tai sähköpostitse sari.penttila-savolainen@katjanoponen.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja haastatteluja voidaan pitää jo hakuajan aikana. Odotamme työnhakuasiakirjojen palkkatoiveineen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään keskiviikkona 30.6.2021. Hakemukset otsikolla “Uravalmentaja/Vaasa”. Kerro hakemuksessasi, kumpaa avoinna olevista tehtävistä haet. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.