Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme uravalmentajia Kajaaniin, Mikkeliin, Joensuuhun ja Uudellemaalle

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työllistämiseen, työhönkuntoutumiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita on toteuttamassa noin 60 asiantuntijaa.

Asiantuntevaan, innovatiiviseen ja erittäin hyviä työllistämis- ja työhönpaluutuloksia tekevään valmentajajoukkoomme sopii mainiosti sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tai kaupallisen tai yhteiskunnallisen alan (ammatti)korkeakoulututkinnon suorittaneita uravalmentajia.

Toivomme hakijalta kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta sekä rekrytoinneista. Arvostamme työelämä- ja aluetuntemustasi, yrityskontaktejasi sekä yhteydenpitotaitojasi niin palvelujen tilaajiin kuin muihin yhteystyökumppaneihin.

Teet työtäsi positiivisella ja kannustavalla otteella, olet energinen, joustava, ihmisläheinen, tiimityötaitoinen, verbaalisesti lahjakas sekä työsi laatuun ja tuloksentekoon sitoutuva uravalmentaja. Tavoitteenasi on saada aikaan kuntoutusasiakkaillemme eteenpäin vieviä ja selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja ammatillisen kuntoutuksen palveluissamme. Olennaista on hankkia pysyviä työpaikkoja yksityissektorilta ja luoda niitä.

Katja Noponen Oy:n palveluksessa on yli 50 asiakaslähtöistä huippuvalmentajaa ja toimipisteitä on noin 30 eri paikkakunnilla ympäri Suomea

Valmentajiemme erityisosaamista ovat työllistymiseen ja työhön paluuseen tähtäävät valmennusmetodit ja toimenpiteet. Työnantajille räätälöimme sopivimmat ratkaisut ja jokainen asiakas saa meiltä yksilöllistä palvelua. Valmennustemme tavoitteena on mahdollistaa valmennettavalle paras mahdollinen työura ja pysyminen työelämässä. Valmennustemme avulla yritysten eläke- ja työkyvyttömyysriskit pienenevät sekä sairauspoissaolot ja -kulut vähenevät

© Copyright - Katja Noponen Oy