Erityislasten hoitopalvelu ja omaishoidon vapaat:

Erityislasten hoitopalvelu ja omaishoidon vapaat:

Olen erityisperheen äiti ja kyllästyin tilanteeseen, jossa kotiin ei saada hoitajapulan vuoksi kotiin tuotavaa hoitoapua. Tai jos hoitajan sattui saamaan, hoitajat vaihtuvat jatkuvasti tai heidän osaamisensa oli kaukana perheen tarpeista. Päätin, että asialle pitää tehdä jotain, sillä perheet todella tarvitsevat ammattitaitoista ja luotettavaa apua.

Paras hoitaja kotiin on perheille annettavaa hoiva- ja hoitopalvelua, jota järjestetään erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille heidän kotonaan. Tyypillisesti palveluun ohjaudutaan kaupungin vammaispalveluiden kautta.

Hoiva- ja hoitopalvelu

Hoiva- ja hoitopalvelun tarkoituksena on turvata lapsen oikeus elää oman perheensä kanssa ja tukea perhettä sekä lasta ja nuorta arjessa selviytymisessä. Palvelulla pyritään turvaamaan lapsen huolenpito sekä terveys ja kehitys lapsen omassa kodissa hoiva- ja hoitopalvelujen avulla.

Koko perhe on meille tärkeä, mutta lapsen edun huomioiminen on palveluissamme aina ensisijaista. Hoiva- ja hoitopalvelun lähtökohtana on asiakkaan ja hänen perheensä kunnioittaminen, asiakkaan ja läheisten osallisuus sekä palvelujen turvallisuus, helppokäyttöisyys sekä kuntoutumisen edistäminen ja toimintakyvyn kokonaisvaltainen parantaminen

Miten voimme olla avuksi teille?

  • Kauttamme saat ammattitaitoiset hoitajat, tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla eri mittaisiin perheiden tarpeisiin.

  • Erityislasten hoitopalvelun lisäksi palveluihimme kuuluvat myös hoitajavuokraus, henkilökohtainen avustaminen sekä omaishoitajien vapaiden sijaistus.

  • Jokaisella omaishoitosopimuksen tehneellä omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata vähintään kaksi vuorokautta kalenterikuukautta kohti.

  • Omaishoidon vapaat auttavat osaltaan jaksamaan ja voit luottaa siihen, että turvallinen hoitaja hoitaa lastasi omassa kodissasi.

Hinnasto

Palvelusisältö Yksikköhinta Yksikkö
Arkisin ma-pe klo 6-18 46,90 € Tunti (h)
Arkisin ma-pe klo 18-21 53,70 € Tunti (h)
Arkisin ma-pe klo 21-06 64,90 € Tunti (h)
Lauantaisin klo 6-18 58,20 € Tunti (h)
Lauantaisin klo 18-20 64,90 € Tunti (h)
Lauantaisin klo 20-21 98,60 € Tunti (h)
Lauantaisin klo 21-00 109,80 € Tunti (h)
Sunnuntaisin ja arkipyhänä klo 00-06 109,80 € Tunti (h)
Sunnuntaisin ja arkipyhänä klo 6–18 91,80 € Tunti (h)
Sunnuntaisin ja arkipyhänä klo 18-21 98,60 € Tunti (h)
Sunnuntaisin ja arkipyhänä klo 21-00 109,80 € Tunti (h)

Jos haluat lisää tietoa kotiin tarjottavista palveluista tai sinulla on käytössäsi vammaispalveluiden palveluseteli

Ota yhteyttä.

Katja Noponen
toimitusjohtaja
katja.noponen@katjanoponen.fi
p. 044 588 1885

Haluatko meille töihin