Parasta mahdollista työelämää

Autamme organisaatioita johtamaan muutosta kohti parempaa työelämää. Valmennusosaajina ohjaamme ihmiset inhimillisellä otteella ylittämään työuran jumitilanteet.

Muutosturva

Autamme organisaatiotasi onnistumaan sopeuttamistilanteissa. Monipuolisilla palveluilla tuemme irtisanottuja työntekijöitä sekä uudistuneen organisaation toimintaa. Tuellamme eläkeriskien hallinta ja paremman työnantajamielikuvan ylläpitäminen helpottuvat.

Työkykyjohtaminen

Autamme kehittämään organisaatiosi strategista työkykyjohtamista. Tarjoamme vahvan asiantuntijaosaamisen ja käytännön työkalut tuottavan työn mahdollistamiseksi. Autamme tunnistamaan työkykyriskit jo varhaisessa vaiheessa, löytämään keinoja pienentää sairauspoissaolokustannuksia ja vaikuttaa eläkemaksuluokkaan.

Työhyvinvointi

Haluamme tukea sinun ja työyhteisösi hyvinvointia ja suorituskykyä. Avullamme ylität onnistuneesti henkilökohtaiset ja organisaatiotasoiset muutostilanteet ja löydät keinoja työssä jaksamiseen ja parhaan mahdollisen potentiaalin hyödyntämiseen. Tarjoamme keinoja selvittää ristiriitoja ja kehittyä työntekijänä ja työyhteisön jäsenenä.

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoituksena on auttaa sinua jatkamaan työelämässä mahdollisimman pitkään sairaudesta tai vammasta huolimatta. Oikeuden ammatilliseen kuntoutukseen antavat työeläkeyhtiöt, Kela ja vakuutusyhtiöt. Me tarjoamme ammatillisen kuntoutuksen uravalmennusta, joka on maksuton lisätuki.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

”Valmennus päätyi loistavaan lopputulokseen. Olen vaikuttunut toiminnastanne ja voin hyvin mielin suositella yhteistyötä kanssanne.”

Teija, HR Business Partner

”Ilo jatkaa yhteistyötä kanssanne! Tutun kumppanin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja homma lähti uudelleen käyntiin taas tosi joustavasti.”

Satu, HR Business Partner

”Katja Noponen Oy on ison asian äärellä pienen ihmisen puolella. Sydänjuuriamme myöten olemme kiitollisia siitä ammattitaitoisesta avusta, mitä työntekijämme kauttanne saavat.”

Sari, HR Manager

”Kaikilla meidän tapaamisillamme oli iso merkitys siihen, että sain itseluottamuksen kammettua jälleen ylös. Taisin jo aiemmin mainita, että osasit sopivissa hetkissä nostaa peilin ylös näyttääksesi oman osaamiseni itselleni. Taisi olla asia, jota eniten kaipasin omassa draivissa löytää itselle uutta ja mielenkiintoista työstä. Sanomattakin on selvää, että suosittelen sinua tai firmaa, jos semmoinen tilanne joskus eteen tulee.”

Mika, (työsuojelu)tarkastaja, Turku

”Yhteistyö Katja Noponen Oy:n uravalmentajien kanssa on sujunut erittäin hyvin ja auttanut työkykyuhassa olevia atrialaisia uusille urille.”

Timo, johtava työterveyslääkäri

” Katja Noponen Oy:n kanssa yhteistyö on sujuvaa ja tuloksellista. Yhteistyökäytännöistä oli helppo sopia ja ne luotiin juuri meille sopivaksi. Myös valmennettavat työntekijät ovat antaneet hyvää palautetta asiantuntevista työkykyvalmentajista.”

Maarit, työhyvinvointiasiantuntija
0
valmentajaa
0
paikkakunnalla
0%
onnistumisprosentti
0%
asiakastyytyväisyys

Jätä tähän haluamasi viesti ja yhteystiedot – otamme sinuun yhteyttä!