Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Kohdealue: Oulu/Raahe

Työkykyasiantuntija, Katja Noponen Oy

Valmennamme ja rohkaisemme ihmisiä löytämään paikkansa työelämässä sekä tuemme yrityksiä ennakoimaan muuttuvan työelämän haasteita ja parantamaan kilpailukykyään. Olemme aitiopaikalla tekemässä työelämästä parempaa. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoomme!

Etsimme Ouluun työkykyasiantuntijaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelyä on työsuhteen aikana myös Raahessa.

Mitä edellytämme sinulta?

Etsimme Pohjois-Suomen aluetiimiimme työkykyasiantuntijaa, jonka työhön kuuluu osallistua työkykyneuvotteluihin asiakasorganisaatiossamme. Tehtävänä on myös esihenkilöiden ohjaaminen varhaisen tuen mallin käytännöissä. Työkykyasiantuntijana ohjaat kannustavalla, positiivisella ja ohjauksellisella otteella asiakkaita oikeaan suuntaan työelämässä.

Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastavia tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia myös osana tiimiä. Arvostamme aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, ymmärrystä työkykyneuvotteluista sekä kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä liiketoiminnallisista lähtökohdista sekä työterveyshuollon roolista osana liiketoimintaa. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tieto- ja viestintäteknistä osaamista.

Mitä tarjoamme?

Olemme tunnettuja siitä, että teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, joka pyrkii jatkuvaan oppimiseen ja työn kehittämiseen. Meillä on mahdollista tehdä monipaikkaista työtä joustavasti. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntaetu. Työnantaja tarjoaa myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Sopimuspalkan lähtötaso on 2750€/kk. Voit esittää hakemuksessasi myös palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla palvelujohtaja Katja Kemppaiselle 9.6.,13.6., 23.6. tai 27.6. klo 9-15 p. 050 4088479. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme työnhakuasiakirjojen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään ke 29.6.2022. Mainitse sähköpostin otsikossa Oulu.

Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.