Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Kohdealue: Koko Suomi

Asiakasvastaava (yritysmyynti), osa-aikainen, vakituinen työsuhde.

Haluatko tehdä merkityksellistä myyntityötä ja oikeasti auttaa suomalaisia yrityksiä? Katja Noponen Oy on moderni valtakunnallinen valmennusalan yritys, työllistäen noin 70 valmennusalan ammattilaista. Palveluidemme avulla työkyvyttömyysriskit pienenevät, sairauspoissaolot ja -kulut vähenevät ja työntekijät löytävät avullamme uuden työuran. Suosituimmat meiltä hankittavat palvelut ovat osatyökykyisten henkilöiden uudelleensijoitus sekä yritysten sopeuttamistilanteiden outplacement. Palveluidemme tilaajina ovat mm. suuryritykset, työeläkeyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja julkishallinto.

Vahvistamme myyntitiimiämme yrityspalveluissa. Etsimme asiakasvastaavaa osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Fyysisellä sijainnillasi ei ole väliä, käytössämme ovat modernit etämyynnin tavat ja työkalut. Työaikasi on 20-37,5 tuntia viikossa. Tavoitteena on kasvattaa työaika täysipäiväiseksi, sinulla itselläsi on tähän vaikutusmahdollisuus.

Mitä edellytämme sinulta?

Toivomme, että itsenäinen, systemaattinen työskentelyote tiimin tuella ja ratkaisuhakuinen ote myyntityöhön ovat luonnollinen tapasi toimia. Voit olla myyntiurasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi, mutta et pelkää avata kokonaan uusia ovia ja toisaalta käyt luontevia keskusteluja eri organisaatiotasojen henkilöiden kanssa. Tehtävässä menestyäksesi sinulle on suurta etua, mikäli omaat kokemusta henkilöstöhallinnosta, muutosturvapalveluista/työkykyjohtamisen palveluista ja/tai työhyvinvointipalveluista. Lisäksi toivomme, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja ja haluat kehittyä työssäsi myynnin ammattilaisena. Edellytämme suomen kielen hyvää hallintaa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja joustavan työajan. Käytössämme on kulttuuri-, hieronta- ja liikuntaetu. Työnantaja tarjoaa myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla asiakkuuspäällikkö Noora Kekille p. 040 550 3907, arkipäivisin klo 8.30-9.00 tai 15-16. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä ja haastatteluja voidaan pitää jo hakuprosessin aikana. Odotamme työnhakuasiakirjojen ja palkkatoiveesi olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään su 31.10.2021. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.

Kohdealue: Hyvinkää / Riihimäki

Uravalmentaja, kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 60 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten ja suuryritysten käytössä ovat muiden muassa Tulevaisuuspolku- ja outplacement-palvelut.

Vahvistamme valmennustiimiämme ammatillisen kuntoutuksen ja yrityspalveluiden palveluissa. Etsimme uravalmentajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä tulet työskentelemään Katja Noponen Oy:n Hyvinkään ja Riihimäen toimistoilla. Pääasiallinen työntekemispaikkasi valikoituu oman tilanteesi mukaan.

Mitä edellytämme sinulta?

Työn tavoitteena on löytää työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja sekä toimia tukena asiakkaille valmennusprosessin aikana. Etsimme joukkoomme valmentajaa, joka kannustavalla ja positiivisella otteella pyrkii ohjaamaan asiakkaita oikeaan suuntaan. Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastaviakin tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia myös osana tiimiä. Myynnillinen ja markkinoinnillinen osaaminen katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen ja englannin kielen taitoa sekä erinomaisia kirjallisia viestintätaitoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja joustavan työajan. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntaetu sekä hierontaetu. Työnantaja tarjoaa kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla aluepäällikkö Sari Penttilä-Savolaiselle p.040 583 8764, arkisin klo 9-15. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme työnhakuasiakirjojen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään 30.9.2021. Mainitse hakemuksen otsikossa Hyvinkää/Riihimäki. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.

Kohdealue: Uusimaa (Espoo)

Uravalmentaja, kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 80 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten sekä suuryritysten käytössä ovat muiden muassa työkykyjohtamisen, muutosturvan ja työhyvinvoinnin palvelut.

Onko ruotsin kielesi natiivitasoista ja pystytkö työskentelemään ruotsin kielellä kokonaisvaltaisesti valmentajana?

Vahvistamme valmennustiimiämme ammatillisen kuntoutuksen ja yrityspalveluiden palveluissa. Etsimme uravalmentajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääasiallinen työntekopaikkakunta on Espoo, mutta työnkuvaan kuuluu myös yksittäisiä työpäiviä pääkaupunkiseudun muissa toimipisteissä.

Mitä edellytämme sinulta?

Työn tavoitteena on löytää työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja sekä toimia tukena asiakkaille valmennusprosessin aikana. Etsimme joukkoomme valmentajaa, joka kannustavalla ja positiivisella otteella pyrkii ohjaamaan asiakkaita oikeaan suuntaan. Toivomme sinulta energisyyttä, joustavaa työotetta sekä valmiutta kohdata myös haastaviakin tilanteita. Työ edellyttää, että sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia myös osana tiimiä. Myynnillinen ja markkinoinnillinen osaaminen katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa alempaa/ylempää korkeakoulututkintoa, sekä suomen että ruotsin kielen erinomaista osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen työhön. Nykyaikaisena työnantajana mahdollistamme etätyön ja joustavan työajan. Käytössämme on puhelin, liikunta- ja kulttuuri- sekä hierontaetu. Työnantaja tarjoaa myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä saat torstaina 30.9 klo 9-11 ja tiistaina 5.10 klo 14-16 puhelimitse palvelupäällikkö Daniel Venströmiltä puh. 050 347 3983. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, ja haastatteluja voidaan pitää jo hakuajan aikana. Odotamme työnhakuasiakirjojen palkkatoiveineen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään maanantaina 11.10.2021. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.