Tule meille töihin

HALUATKO MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Kohdealue: Salo

Uravalmentaja, Katja Noponen Oy, Salo

Katja Noponen Oy on toiminnoiltaan koko Suomen kattava valmennusalan yritys. Ydinosaamistamme ovat työhönkuntoutumiseen, työllistämiseen ja työhönpaluuseen liittyvät palvelut, joita toteuttamassa on noin 60 asiantuntijaa. Toimintaamme kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen palvelut, joiden tilaajia ovat työeläkevakuutusyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja Kela. Yksityisten yritysten ja suuryritysten käytössä ovat muiden muassa Tulevaisuuspolku- ja Outplacement-palvelut. Lisäksi teemme yhteistyötä työhallinnon ja TE-toimistojen kanssa.

Vahvistamme valmentajajoukkoamme Kelan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen (TEAK) palvelussa. Etsimme työhönvalmentajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen määräajaksi, vuoden 2022 loppuun saakka. Työ voi jatkua määräajan jälkeen Kelan käyttäessä TEAK palvelukauden mahdollista kahden vuoden lisäoptiota. Työskentely tapahtuu Salossa.

Etsimämme valmentaja on positiivisella ja kannustavalla otteella työtään tekevä, energinen, joustava, ihmisläheinen sekä työnsä laatuun ja tuloksentekoon sitoutuva tiimipelaaja. Työn tavoitteena on saada aikaan asiakkaillemme eteenpäin vieviä ja selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja yhdessä työparin kanssa. Valmentajat tarjoavat kokonaisvaltaisesti apua asiakkaiden työllistymistaitojen kehittymiseen sekä työkokeilu- ja palkkatyöpaikkojen löytymiseen. Työn luonteen vuoksi myynti- ja markkinointitaidot sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Työkokemusta työhönvalmennuksen, työhönkuntoutuksen tai työelämään ohjaamisen liittyvästä työstä tulee olla vähintään 10 kuukautta viimeisen kymmenen vuoden aikana sekä vähintään ammatillinen perustutkinto. Aiempi kokemus TEAK-palvelun ja etäkuntoutuksen toteuttamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla palvelupäällikkö, tiimiesimies Tanja Kuusistolle p. 050 555 1413 pe 15.01.2021 klo 10-11 ja to 21.1.2021 klo 12-13. Haastattelut pidetään ke 27.01.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme työnhakuasiakirjojen olevan perillä osoitteessa rekrytointi@katjanoponen.fi viimeistään su 24.01.2021. Hakemukset poistetaan saapuessaan sähköpostista ja tallennetaan tietoturvalliseen pilveen. Hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joita sitoo salassapitositoumus. Rekrytoinnin päätyttyä kaikki saapuneet hakemukset poistetaan kaikista järjestelmistä.