Slide background

Katja Noponen Oy – nykyaikainen ja ketterä alan johtava moniosaaja

Katja Noponen Oy on valtakunnallinen valmennus- ja kuntoutusalan yritys, jonka palveluksessa on yli 50 alan asiantuntijaa noin 30 paikkakunnalla. Työhönkuntoutumiseen, työhönpaluuseen ja työllistämiseen liittyvät toimenpiteet ovat yrityksen ydinosaamista.

Samasta organisaatiosta saavat palvelua sekä työnhakijat että työnantajat. Palveluiden tilaajina ovat mm. vakuutusyhtiöt, suurtyönantajat, työeläkevakuutusyhtiöt sekä julkishallinnon organisaatiot.

Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä, lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, perustaa yrityksen tai sijoittuu muuhun työelämään johtavaan toimintaan.

Katja Noponen Oy:n erityisosaamisena työkyvyttömyysriskien hallinta, sairauspoissaolokulujen madaltaminen, eläkemaksuluokkien konkreettinen pudottaminen ja ennenaikaisesti eläköityvien työntekijöiden uudelleensijoittaminen

Tyypillisin Katja Noponen Oy:ltä hankittava palvelu on ammatillinen kuntoutus, jonka tavoitteena on räätälöity paluu työelämään. Yritys on vahvassa kasvussa ja yksi merkittävästi kasvanut asiakasryhmä on suuryritykset, jotka haluavat pidentää työntekijöidensä työuria ja samalla pienentää ennenaikaisen eläköitymisen sekä sairauspoissaolojen kustannuksia.

Konkreettinen työelämään suuntaava palvelu tuottaa merkittäviä taloudellisia säästöjä. Työllistävien palveluiden takaisinmaksuaika yhteiskunnalle tai asiakasyritykselle on laskentatavasta riippuen keskimäärin 1-3 kuukautta. Kaikki palvelut räätälöidään yksilöllisesti toimeksiantajan palvelutarpeen mukaisesti.

Toimintatapa

Katja Noponen Oy:ssä toteutetaan kokonaisvaltaista työotetta ja tehdään valmennustyötä ratkaisukeskeisin menetelmin, joissa tärkeää on keskittyminen valmennettavan voimavaroihin, arvostava vuorovaikutus ja luovuus. Haasteiden ja ongelmien käsittelyssä suunnataan päämäärätietoisesti tulevaisuuteen, tavoitteisiin ja ratkaisujen aikaansaamiseen.

Valmennukset ovat asiakaslähtöisiä ja -keskeisiä, mikä takaa sen, että toimintamalli tuottaa aitoja tuloksia. Laadukas ja joustava palvelu ovat asioita, joista Katja Noponen Oy saa jatkuvasti positiivista palautetta.

Yrityksessä kaikkien valmennusten lähtökohtana on se, että hyvistä rakennetaan entistä parempia.

Huomionosoitukset ja yhteiskunnallinen toiminta

Noponen on palkittu vuonna 2008 pääkaupunkiseudun vuoden nuorena yrittäjänä ja hän on ollut samana vuonna myös yksi valtakunnallisen vuoden nuori yrittäjä palkinnon saajista. Vuonna 2011 Noponen valittiin Vuoden nuoreksi johtajaksi. Vuonna 2012 Noponen sijoittui ensimmäisenä suomalaisena kolmen parhaan joukkoon kansainvälisessä ”Creative Young Entrepreneur Award” -kilpailussa, joka vuonna 2012 järjestettiin Taiwanissa. Lisäksi Espoon kaupunki antoi Noposelle mitalin vuonna 2009 ansiokkaasta toiminnasta ja Espoon yrittäjänaiset valitsivat Noposen Espoon Esteriksi toukokuussa 2014. Lokakuussa 2014 Noponen valittiin vuoden valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi ja marraskuussa 2015 Espoon Vuoden yrittäjäksi.

Katja Noponen Oy on aktiivisesti mukana myös Yllätetään yhteiskunta toiminnassa, jossa ennakkoluulottomat yritysjohtajat edistävät omalta osaltaan yhteiskuntavastuun toteutumista.

Yhteistyökumppanit

^7DA6F27CD94310E13F779A0170B4D0120D34B5CB40D7829A87^pimgpsh_fullsize_distr
Lahitapiola2
veritas2
ael
mela
varma
ilmarinen
elologo
logofull
valmius_logo_vihr