Outplacement

Outplacement-palvelu

outplacementHaluamme olla asiakasyritystemme apuna niin kasvussa, tuottavuuden parantamisessa kuin vastamäessäkin. Outplacement-palvelumme auttaa organisaatioita ja henkilöstöä selviytymään sopeuttamistilanteen aiheuttamista muutoksista antaen kokonaisvaltaista ja vaikuttavaa tukea yrityksen sopeutusprosessien onnistumiseen.  Yksilöllinen Katja Noponen Oy:n uudelleensijoittumisvalmennus on erinomainen palveluratkaisu tilanteessa, jossa yritys haluaa tukea henkilön tulevaisuuden urakehitystä ja työllistymistä sekä vahvistaa positiivista työnantajakuvaa työsuhteen päättyessä.

Tyypillisin Outplacement-palvelumme on yksilöllinen uravalmennus, jolloin irtisanottaville henkilöille suunnitellaan yksilöllinen Katja Noponen Oy:n takaisin työhön -valmennusohjelma uudelleensijoittumista varten. Palveluistamme löytyvät myös ammattitaitoiset uudelleensijoittumisvalmennukset ryhmille sekä useita eri toimintamalleja työssä jatkavien henkilöiden sitouttamiseen.

Olemme saaneet hyvää palautetta erinomaisesti organisoidusta ja yksilöitä kunnioittavasta valmennuksesta irtisanomis- tai lomauttamistilanteessa. Ammattitaitoinen prosessinhoito helpottaa irtisanottujen sekä jatkavan henkilöstön kokonaistilannetta. Valmennuksemme sopii räätälöidysti kaikille eri organisaation tasoille. Valmennuskokonaisuutemme toteutetaan aina asiakasyrityksemme toiveiden, arvojen, budjetin ja irtisanottavien henkilöiden profiilin mukaan.

Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää